Calimero’s on tour: ‘Landstitel belangrijker als Europa League, Ajax zit ons al jaren dwars’

psv-ajax_logos

Voor de gemiddelde successupporter uit eindhoven breken er spannende tijden aan. De club heeft sinds jaren weer eens een landstitel in het zicht en volgens de voorzitter van de supportersvereniging, Harry Timmermans, is dat veel belangrijker dan een ronde verder komen in de Europa League, getuige de 62 ‘supporters’ die in het uitvak zullen plaatsnemen tegen Zenit Sint Petersburg. 

Voor de aanhang telt een zege op Ajax zwaarder dan een ronde verder komen in de Europa League. Timmermans: ‘Ajax is onze grote rivaal die ons abonnement op de titel heeft afgepakt. Dat willen we terug. Het verlangen naar de titel kun je bijna een hunkering noemen. Dat zit heel diep. Van een nederlaag tegen Zenit zullen we niet chagrijnig worden. Het gaat dit seizoen maar om één ding’.

Bron: AD

Related posts

22 Comments

  1. Velibor

    Mag ik ff een teiltje met zen abonnement op de lands titel bwaah,er is maar 1 club met 3 sterren !!!! Brabantse patjepeeër !

    1. De Ajacied

      Wat een Jankerd is die Cocu zeg, hij geeft de voorkeur aan zondag, nou haal gewoon de Europese punten in Nederland man

  2. tinus23

    Pisvee wordt als ze zo doorgaan terecht kampioen. Laten we hopen en extreem ons best doen nog iets mooi in Europa te laten zien. Halve/of en finale zou top zijn.

    1. Anti sigi

      Wat dacht je ervan als ze de finale gewoon winnen met dit kut team waarom niet ze moeten het gwn goed maken vind ik anders mogen ze zich echt schamen en volral frankie met zn domme wissels en dat hij geen ervaring heeft gekocht

    2. Nielsz.AFCA

      Klopt , en als we de 2e plek ook maar behouden , want bij verlies zondag tegen p$v loopt nummer 3 maar 3 pt achter ons

  3. Robin

    Het kan aan mij liggen Redactie maar ik dacht dat het hun doel was om minimaal 1 jaar niet met de Zedenpolitie in contact te komen…… Groeten u

  4. Geroldkohlen

    hahahaha abonnement hahahaha, zullen we eens even titels gaan tellen ofnee we maken het makkelijker voor die boeren zullen we sterren gaan tellen, wat een kneus zeg!

  5. huub

    Laat het een incident zijn dat PSV kampioen wordt. PSV Wordt kampioen omdat Ajax niet in vorm is.

    1. Ajacied407

      PSV wordt kampioen, omdat ze dit jaar vele malen beter dan zijn de rest en dus ook beter dan Ons Ajax.

      1. SchweizerAjaxfan

        klopt 407, haat het om te zeggen maar goede selectie en goed uitgebalanceerd. maar ik ben benieuwd naar volgend seizoen, veel sterkhouders daar vertrekken zeer waarschijnlijk. Ze zullen moeten investeren om enig niveau over te houden. En dat maakt Ajax wat mij betreft weer favoriet volgend seizoen, nu al de belangrijkste spelers vastleggen.

  6. ajacied078

    die man heeft wel een punt. voor de vier titels van ajax zijn ze op az en een keer twente na volgens mij toch aardig wat keer kampioen geworden laatste jaren. maja om onze mickey mouse league belangrijker te vinden dan europa… dan zal ik toch nog maar eens kijken wat er mooier is zon schaaltje of een champions league beker!

  7. Coachluuk

    Ach als die depay weg is en onze jongens weer wat volwassener zijn geworden is het volgend seizoen nummertje 34

  8. SPHAFCA

    ze zijn toch al kampioen, ze willen gewoon een excuus om uitgeschakeld te worden in de Europa League, want kom op zeg.. met hun A team hadden ze daar ook niet gewonnen

  9. Remco425

    ze hebben een abonnement op het nooit serieus nemen van de EL. Door hun komt Nederland punten tekort. En nu zelfs als ze al 14 punten voorstaan in de Eredivisie nemen ze geen risico. Wat voor risico dan?? Wat een stelletje laffaards zijn het zeg.

  10. Sjapie

    Psv is geen echte club, nooit geweest, en gaan ze ook nooit worden al worden ze nog 100x kampioen. Ze stellen gewoon totaal niks voor en dat weten ze zelf ook wel. Vandaar de frustratie en het gehuil af en toe.

Comments are closed.