Bazoer hoopt op een basisplaats tegen Legia Warschau

0219ajaxlegia5bazoer

Alhoewel hij zelf vindt dat hij tegen Willem II minder goed speelde, is Riechedly Bazoer snel uitgegroeid tot een toonaangevende speler bij Ajax. Hij is tevreden over zijn ontwikkeling en zegt: ‘Ik doe mijn best op het veld en wil mezelf laten zien. Ik denk dat ik het wel aardig doe’.

Riechedly snapt donders goed wat er moet gebeuren aanstaande donderdag: ‘Als we daarheen gaan, moeten we er eentje of twee prikken, dan moeten zij er vier maken. We moeten ons eigen spel spelen, dan wordt het moeilijk voor hen. Ja, de tweede helft beginnen we eigenlijk altijd matig, daar moeten we scherper in zijn. Tegen Legia speelden we de eerste helft ook gewoon goed en in de tweede helft geef je vier honderd procent kansen weg.’  Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Bazoer flink indruk gemaakt als verdedigende middenvelder en hoopt daarom op een basisplaats.

Bron: Soccernews

Related posts

9 Comments

  1. Veltman

    Ben ook zeer gecharmeerd van hem.
    Maar ja, we hebben ook Serero op verdedigende middenvelder… Is het geen idee (niet voor donderdag, maar een keer in de Eredivisie) om Bazoer op linksback te proberen?

    1. Anti sigi

      Bazoer moet gwn verdedigemde middevelder viergever gwn linksback en sikgraven en klaasen op middenveld

  2. KBouter

    Middenveld met Serero-Sinkgraven en Bazoer..offer Klaassen maar eens, die moet opstaan en doet het niet, speelt al weken als een drol.

    1. steddie eddie

      weet niet waar jij naar kijkt maar klaasen is een van de weinige wat elke week een voldoende haalt

    1. gianni_ajax

      Mee eens, de enige plek waar ik schone nog wil zien is op ’t middenveld ALS hij dat conditioneel gezien bij houd tenminste.

  3. ajax1962

    Twee aanvallers en vier middenvelders. Klaassen, Bazoer, Singraven, en Serero. Voorin Kishna en El Ghazi.

Comments are closed.