Jong Ajax speelt opnieuw gelijk na ruime voorsprong

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond opnieuw een ruime voorsprong uit handen gegeven. Na de 3-3 tegen Roda JC afgelopen maandag was het nu RKC dat in de slotfase Jong Ajax in mineur dompelde want na een 1-4 voorsprong stond er na negentig minuten uiteindelijk een 4-4 eindstand op het scorebord in Waalwijk. De Ajacieden speelden overigens de gehele tweede helft met tien man nadat Fabian Sporkslede vlak voor rust een rode kaart kreeg.

Scoreverloop: 8. Acolatse 0-1. 18. Hendriks 0-2, 22. Owusu 0-3. 24. Junschlager 1-3, 31. Menig 1-4, 37. Seedorf 2-4, 78. Van Zeelst 3-4, 90+2 Van Zeelst 4-4.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Mirani, Van Bruggen, Warmerdam; Sporkslede, Menig (61. Höner), Bakker; Muric (46. Lartey Sanniez), Hendriks, Acolatse (82. Vissie)