Deal tussen Moisander en Sampdoria op 21 februari officieel

moisander

Niklas Moisander vertrekt aankomende zomer voor drie jaar naar Sampdoria. De Fin beschikt over een aflopend contract bij Ajax en heeft inmiddels de medische keuring doorstaan en is er ook uit wat het financieel allemaal gaat opleveren. Toch moet Moisander tot 21 februari wachten om de deal officieel te beklinken.

Moisander zal na de derby tussen Sampdoria en Genoa op 21 februari officieel gepresenteerd worden als nieuwe aankoop. De Fin gaat overigens flink cashen in de Serie A. In Genua gaat de 29-jarige Moisander in drie jaar tijd naar verluidt zo’n zes miljoen euro verdienen. Twee miljoen euro per jaar, dat is lekker meegenomen voor de centrale verdediger. Moisander keerde woensdagavond samen met zijn zaakwaarnemer Steinar Dietz weer terug op Schiphol en trainde vandaag gewoon weer mee bij Ajax. Op zondag 22 februari, na Willem II – Ajax, zal Moisander opnieuw afreizen naar Italië waar hij op maandag officieel zal worden gepresenteerd.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

21 Comments

  1. NielsAjax

    Niet meer opstellen, hij verpest het vaak en houd de jeugd tegen bovendien kan je beter met vd Hoorn en Veltman spelen.

    1. Remco425

      niet opstellen houd ook de jeugd tegen. Alleen maar jeugd opstellen remt namelijk de ontwikkeling. Jeugd leert nl niets van andere jeugd

  2. Ajax nr 1

    Jaja volgens sommige hier ben jij zo slecht nounou dat bedoel ik nou. De meeste hier hebben geen verstand van voetbal en verdienen zelf 25.000 bruto per jaar omdat zij zo goed zijn. Haha ik zeg Moisander je bent goed bezig

    1. Stoelnummer 53

      Ik verdien 70.000 bruto maar raak geen pepernoot. Dus als je een bal kan raken op dat niveau is 2 miljoen wel leuk 🙂

  3. Sjapie

    Sampdoria? waar is dat? Maar succes ieder geval!. Ik hoop wel dat ze een beetje goede ontvangst hebben daar, kan ie lekker Ajax kijken als we CL spelen.

  4. Stoelnummer 53

    Opstellen kan geen kwaad zolang hij geen blessure oploopt. Zijn kostje is gekocht dus kan de focus voor nu weer vol op Ajax. Beetje afwisselen met Viergever.

  5. Hazez

    Mooi cashen toch succes daar hoop wel dat hij nog ff de focus op Ajax houd want die betalen hem nu nog

  6. Mooi

    Maar hij speelt met de handrem er op die neemt geen enkel risico meer en nog twaalf wedstrijden gaan wat te doen ?

  7. fafieanie

    Niet meer opstellen hij doet er geen reet meer aan hij lulde al ver voor de kerst dat hij weg wilde.Dus blijf lekker thuis voor jou vast een speler van t 2e laat die maar vast wennen hij zal vast meer zijn best doen dan die sukkel.

    1. fafieanie

      Tuurlijk dat mag jij vinden en na vandaag vind je dat zeker ook zo he????? heb je ze vandaag ook gezien peppie en kokkie achterin? voor een top salaris waar u misschien jaren voor moet werken.En dan nog een jochie een aanvoedersband weigeren??????? met een slap verhaal mag niet van de club??? Tuurlijk dan ben ik een sukkel??? u heeft gelijk.

Comments are closed.