Jong Ajax wint spektakelstuk in Volendam: 3-4

0206volendamjonajax

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een waar spektakelstuk FC Volendam verslagen met 3-4. De wedstrijd lag tevens een half uur stil nadat in de elfde minuut de stroom was uitgevallen. Jong Ajax stond op dat moment al op voorsprong door een doelpunt van Muric.

Nadat alle stoppen weer in werking waren en er weer licht scheen in Volendam was het opnieuw Muric die raak schoot en Jong Ajax op een 0-2 voorsprong schoot. De twintig minuten tot aan de rust gaven een beeld wat maar weinig wedstrijden is gegeven. FC Volendam kwam binnen vier minuten op 2-2 en scoorde zelfs in de 45ste minuut de 3-2. In de extra tijd van de eerste helft kreeg Jong Ajax een penalty en het was Zivkovic die voor een 3-3 ruststand zorgde. De tweede helft was geen kopie van de eerste en beide teams speelden in een rustiger tempo. Het was uiteindelijk Warmerdam die in de 87ste minuut de 3-4 scoorde en de eerste zege van Jong Ajax in 2015 was een feit.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Lartey Sanniez, Mirani, Van Bruggen, Owusu (62.Dankerlui); Sporkslede, Bakker, Warmerdam; Muric (73. Acolatse), Zivkovic, Hendriks