Jasper Cillessen zal spelen, desnoods met paardenmiddel

0109cillissen_vandersar

De training van de Amsterdamse keeper ging niet erg soepel. Na twintig minuten moest Jasper Cillessen afhaken maar toch lijkt het erop dat hij vanavond in het doel staat.

Een fikse buikgriep is de schuld dat Jasper zich erg zwak voelt en dat terwijl de club toch al veel blessureleed mag verwerken. Frank de Boer weigert hier zich bij neer te leggen want doordat Diederik Boer met een verrekking een maand uitgeschakeld is, zit hij niet erg ruim in de doelmannen.

De reden waarom Jasper eerder naar binnen ging is volgens de trainer dat hij zich zwak voelde. “Jasper heeft de hele nacht zitten braken en diarree gehad. Hij was verzwakt. Voor het duel met AZ is het afwachten, maar volgens de dokter moet hij voldoende zijn opgeknapt om te kunnen spelen. Er zal waarschijnlijk een paardenmiddel ingaan” weet Frank de Boer aan de Telegraaf te melden.

Mocht Cillessen toch niet kunnen spelen dan zal, de van FC Barcelona overgehaalde keeper, Onana invallen en een keeper van de jeugd zal dan plaats te nemen op de reservebank.

Bron: Telegraaf

Related posts

16 Comments

  1. stylo1984

    Nou om mij gaat van der sar er staan 😉 als ze maar winnen….. Anders word de rest van de competitie een saaie bende

      1. toon61

        helemaal niks kan je wel zeggen ,wat er voor in de plaats komt is niet beter of hetzelfde ,kwalijke zaak hoor .

    1. Ammerzoden

      Laat Onana maar spelen, en dan hopen dat hij heel goed speelt. dan komt er misschien weer wat druk op Cillesen en krikt hij zijn niveau weer wat op want hij is nog niet erg top dit seizoen

  2. Velibor

    Waarom contracteren ze dat jong dan kunnen die moisander en vd Hoorn soms ook nog geen Spaans tjongejonge dat valt me tegen van die twee zeg…..

Comments are closed.