Kieft hekelt transferbeleid Ajax met aantrekken Sinkgraven

0131daley_sinkgraven

Wim Kieft is het totaal niet eens met het transferbeleid van Ajax. De oud-Ajacied kan het niet bevatten dat de club heeft gekozen om Daley Sinkgraven aan te trekken in plaats van een ervaren speler. Dat bleek uit de column van Kieft in De Telegraaf.

‘Daley Sinkgraven is een jonge speler en niet iemand die het Ajax van nu op sleeptouw kan nemen. Die jongen heeft het de komende tijd veel te druk met wennen aan de speelstijl van Ajax. Mijn inziens hebben ze een verkeerde keuze gemaakt door Sinkgraven aan te trekken want deze speler brengt het team niet verder. Ajax had er op dit moment veel beter aan gedaan om een routinier binnen te halen en ik kan mij niet voorstellen dat de scouting niks op het lijstje had staan’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

46 Comments

  1. AFCA my World

    Laat maar lullen,hij snuift nog steeds dus is in de war,de groep die er staat moet het nu gewoon laten zien en doen!

    1. joodtotinmijndood90

      Nouja, hij heeft wel gelijk… Sikgraven nog niet iemand die ervaren is ofzo…
      Type Poulsen missen we toch wel, aangezien Zimling totaal is mislukt…

      1. Madmike

        Poulsen bracht het ook niet. Maar noem eens een naam dan die wel het spel can ajax kent en wil komen. En die nog mee kan?

        1. Remco425

          Poulsen bracht het zeker wel, zeker in de topwedstrijden wist hij wat er nodig was. Hij of Zimling is een wereld van verschil.

    1. DennisTheMenace

      Veltman staat in de basis van Oranje, en die vind ik persoonlijk te licht voor Ajax. Heitinga wordt niet eens opgeroepen voor Oranje… Zegt genoeg lijkt me. (Ondanks dat t een fijne vent is).

  2. Valentino

    Is Ajax na het aantrekken van Sinkgraven al klaar op de transfermarkt dan? De manier waarop op Overmars kenbaar maakt de portomonee te gaan trekken deed meer iets overkomen dat er 2 a 3 nieuwe spelers aangetrokken gaan worden.

  3. coenie

    Deze transfer stond er natuurlijk er al een tijdje aan te komen, en staat los van de (sinds een paar weken gestelde) vraag of er iemand bij moet die balans in het elftal brengt. Kieft weet dat ook wel, maar ja niemand leest zijn collumn als hij het zo verwoordt. En dáár wordt ik dan telkens zó moe van.!.!.

  4. Moosie

    Ik wil toch effe een lans breken voor Willem.Kijk hij heeft het niet makkelijk gehad.Eerst moet hij op jonge leeftijd voetballen bij Ajax.Met spelers als Cruijff ,Lerby,Arnesen en nog wat van die toppers.Hij mocht niet naar school zoals zijn vrienden.Trainen doordeweeks en op zondag dan ook nog een wedstrijd voetballen.Toen kwam er een jongen uit Utrecht ene van Basten en die vond toen in ene iedereen beter dus Willem moest toen naar Italië en dat is echt geen pretje.Altijd lekker weer,veel geld verdienen en zo.Toen moest hij voor Pisvee gaan voetballen en won hij met countervoetbal de Europacup1. .Ook dat heeft diepe sporen achter gelaten bij onze Willem.Hij kreeg ook nog schatten van kinderen en had een lieve vrouw echt de ellende bleef maar voortduren voor Willem.Maar willen had een geluk hij heeft namelijk een hele grote neus dus kon hij alle bovenstaande ellende wegsnuiven met coke.Zijn carrière zijn vrouw en zijn kinderen plus al dat verdomde geld.En nu hij alles kwijt is neemt hij toch nog de tijd om ons Ajaxsupporters te vertellen hoe slecht het beleid is bij Ajax.Nou heel erg bedankt Willem we nemen jouw commentaar heeeel serineus en hopen dat je snel een functie krijgt in het bestuur.Achterlijke mafkees dat je bent.

    1. GeengezeiksteunAjaxalways

      Kijk dit valt dit onder gezeik maar onder onvervalste Amsterdamse humor. 🙂

    1. fafieanie

      sinkgraven is een goede speler hij heeft ook zijn aanpassingen nodig daar heeft hij toch gelijk in de boer moet beter weten hij heeft zich verkeken op wat er nu rond loopt te rennen zonder kracht inzicht bluf en de wil om te winnen ook al zijn ze jong en talentvol ja die lopen er ook bij groningen twente noem maar een paar clubs. nogmaals iedereen kan toch zien dat dit een zooitjes is?

  5. Bertus02

    Kieft heeft wel weer gelijk, zelfs broer Ronald pleit voor een meer ervaren speler erbij. Maar als je te lam bent om maar 1 stuiver uit te geven dan loop je het kampioenschap mis.

    1. GeengezeiksteunAjaxalways

      Het zijn bewuste keuzes in een bewust beleid van een groep mensen die heel bewust met Ajax bezig is. Elke ervaren aankoop loopt volgens seizoen heel simpel in de weg. De filosofie is gewoon anders. Het kan dus hooguit huren zijn en die ervaren spelers zijn er gewoon maar heel erg weinig. Dus dan maar een jaartje geen kampioen maar niet je filosofie laten gaan.

      1. Ajax1963

        Helemaal mee eens, je kunt niet ieder jaar kampioen worden door steeds maar geld uit te geven. Gewoon

        1. Ajax1963

          Gewoon geduld hebben en de jonkies zijn volgend seizoen weer een stap verder en dan proberen gericht te kopen of huren om een betere balans te krijgen die er op dit moment niet is. Dat is het beleid op dit moment.

  6. slm020

    Ik blijf het zeggen Sinkgraven super aanwinst voor de aankomende jaren . Maar trek nou die knip is open en zet alles op alles op een Nigel de Jong over te halen !! Kost wat maar daar heb je wat aan !! Een killer op het veld die kan pas de rest aansturen om het zelfde te doen ! Jagen en de tegenstander onder druk zetten !! Wel geprobeert om Eto te halen voor veel geld . Waarom dan niet vol gaan voor Nigel ? Kan later meteen aansluiten voor jeugdtrainer of wat dan ook 😉

    1. Veltman

      Tja, Nigel zou geweldig zijn. Maar dat is niet realistisch, hij is nog steeds een wereldspeler met een topsalaris..
      Verder weet ik het niet hoor, met die ‘routine’, Zimling heeft ook ervaring maar voegt ook niets toe

  7. Velibor

    Och ,is toch lekker om 5x achterelkaar kampioen te worden ,kan niemand zeggen in Nederland

    1. f-side64

      Ja maar Overmaas denkt meer aan zijn bonus over en uit voor ajax dit seizoen dankzij het beleid

    1. f-side64

      is hij ook 1 van de weinige de man in de straat totaal niet met deze aankoop we hebben een type als N. De Jong en Douglas nodig geen sinkgraven.

  8. Henkus

    Deed sinkgraven mee dan knurf wij zijn Ajax de beste. Wen er aan. Zijn ook kut wedstrijden maar wij zijn Ajax teletekst supporters. Hiero. Kk tog op praten praten Ajax blijf. De trots. Joden

    1. polaroids

      Teletekstsupporters zijn ook supporters…… Die om een bepaalde reden niet bij de dure wedstrijden van Ajax kunnen zijn….

  9. fjonkman

    En het is wel duidelijk dat de staf en het bestuur dit seizoen al als verloren beschouwt… Anders hadden ze echt nog wel een ervaren jongen gehaald…

Comments are closed.