Overmars en De Boer beloven Sinkgraven niets

sinkgraven_klaassen

Daley Sinkgraven maakt de overstap van sc Heerenveen naar Ajax. De negentienjarige middenvelder was in de zomer al doelwit van Ajax, maar toen kwamen de clubs samen niet tot een akkoord. De afgelopen week sprak Sinkgraven met Marc Overmars en Frank de Boer over zijn sportieve toekomst en dat gaf hem een goed gevoel al werden hem geen toezeggingen gedaan over een basisplaats.

Sinkgraven zegt dat het moeilijk was vrijdagavond zijn gedachten bij de wedstrijd te houden. Niemand binnen de selectie en technische staf was echter al op de hoogte van het feit, dat Sinkgraven vrij ver gevorderd was met Ajax. De Telegraaf en Voetbal International brachten dat naar buiten en Sinkgraven zelf ontkende het ook niet meer.

“Ik heb deze week een gesprek gevoerd met Frank de Boer en Marc Overmars. Een goed gesprek zonder beloftes op een basisplaats. Maar dat hoeft ook niet. Ik ga graag de uitdaging aan”, sprak de middenvelder. Hij zegt verder dat Ajax mooi, aanvallend voetbal speelt; “en dat past bij mij.” Sinkgraven tekent tot medio 2020 in de hoofdstad en kost zo’n zes à zesenhalf miljoen euro.

Bij FOX Sports zei hij dat hij gaat voor een plek op het middenveld van Ajax. Wat de exacte plannen zijn, houdt hij voor zichzelf. “Dat zullen jullie wel zien. Ik ga wel voor het middenveld, waar maakt me niet uit. Maar het middenveld heeft mijn voorkeur.” Tegen Omroep Fryslân tenslotte zei Sinkgraven dat hij sc Heerenveen erg dankbaar is. “Ik heb ook getwijfeld om het seizoen hier af te maken, maar wil de uitdaging toch aangaan.”

Related posts

16 Comments

  1. hammer5681

    Serero en Klaasen hebben last dus daarom meteen gehaald. Zo dat je met Andersen en Schone toch genoeg middenvelders heb voor 2e seizoen helft. Want Fischer is ook nog niet terug.

    En is hij volgend seizoen al ingespeeld

  2. toon61

    Ze beloven niks ,dat beschrijft weer niet veel goeds ,dat moet je ook kennen ,spelers kopen ,en dan niet laten spelen .

    1. AFCA my World

      Nee dat moet je anders zien,hij moet zichzelf bewijzen en dan komt het gewoon goed!

  3. AjaxFanAlways

    heel goed van ajax. het is een groot talent. hogelijk past die goed bij ajax en mogen we veel van hem genieten

  4. gianni_ajax

    Ik heb echt het gevoel dat de boer andersen niet gaat vervangen voor sinkgraven. Frank is namelijk bijna altijd gecharmeerd van andersen ook van zijn wat mindere wedstrijden.

    1. AFCA my World

      Wacht het gewoon af,misschien af en toe een invalbeurt om alvast te wennen! Dit weekend hoef je er niet op te rekenen omdat hij vrijdag nog speelde!

  5. slm020

    Welkom Daley bij ons aller AJAX !! Dat is de juiste instelling gewoon er voor knokken en laten zien dat je de concurrentie aan gaat !! Gaat een echte topper worden dit !!

Comments are closed.