Ook contractverlenging Vaclav Cerny

vaclav_cerny

Ajax heeft het contract van Vaclav Cerny opengebroken en verlengd, zo meldt de club via de officiële kanalen. De bestaande overeenkomst van de Tsjechische jeugdinternational liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe en verbeterde verbintenis van de talentvolle buitenspeler gaat in per 1 juli 2015 en kent een looptijd tot en met 30 juni 2018.

De zeventienjarige vleugelaanvaller maakt deel uit van de huidige ‘gouden lichting’ van de A1 maar wacht nog op zijn debuut in Ajax of Jong Ajax. Cerny werd onlangs in zijn geboorteland voor de tweede keer achter elkaar uitgeroepen tot talent van het jaar. Eerder deze maand verlengden generatiegenoten Abdelhak Nouri en Donny van de Beek al hun contracten bij Ajax.

Cerny laat weten erg blij te zijn met het vertrouwen van Ajax. “Dit is een heel mooie dag voor mijzelf, mijn ouders, zaakwaarnemer en voor Ajax uiteraard. Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract. Ajax en ik hebben vertrouwen in elkaar. Voorlopig focus ik me nog op Ajax A1. Ik wil dolgraag kampioen worden en zo ver mogelijk in de UEFA Youth League komen. Mijn grote droom is uiteraard om uiteindelijk in de Amsterdam ArenA te belanden.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

    1. lezerGP

      2020: Ajax wordt voor de derde keer kampioen van Nederland met dezelfde ploeg en wint, na vorig seizoen de Europa League, de Champions League.

  1. Ajacied407

    Top! Het is goed dat veel talenten hebben laten bijtekenen voor de toekomst. Het gaat ons zeker wat beloven. Wel is het zo dat je er niet met alleen talent komt! Die portemonnee van Ajax moet gewoon een keer opengetrokken worden. Er wordt namelijk doorgeslagen in het aankoopbeleid van Ajax.

  2. ricardoafca410apd

    tijd dat alle talenten nu kans gaan krijgen en dat de gold diger gewoon met miljoentjes gaat smijten

    1. rik2

      Dat is inderdaad zoals het nu gaat, als ze een beetje goed worden vertrekken ze en kan Ajax weer opnieuw beginnen. We hebben echt een paar profs nodig die er al zijn ipv jonkies die er proberen te komen

  3. hubert

    Wat een negatievelingen hier zeg.snap niet dat jullie nog supporter zijn van deze supermooie club

    1. rik2

      Het hier en nu wordt gemakshalve vergeten evenals de 10duizenden die moeten sparen voor hun seizoenskaart .zij hebben recht op goed voetbal en niet op opleidings gericht werk

      1. ForeverAjax

        Misschien moet je je eens in de plannen verdiepen van Ajax. Kan eye opener zijn. Voor die plannen en ideeen geef ik graag geld uit voor een seizoenkaart. Ook volgend jaar. Men is aan het investeren en in deze investering zie een goede kans op garantie op succes in de nabije toekomst. Maar ja, een investering moet wel tijd krijgen om te groeien.

        1. Velibor

          Ja das een mooi verhaal maar als zo’n investering geld ruikt is ie pleitte en das nou net de makke vh verhaal helaas.

          1. ForeverAjax

            Tot dat je tegen een liefhebber van voetbal aanloopt ipv alleen geld en de reservebank. Daarom ook investeert Ajax in zoveel jeugd. Als een kwart of een vijfde blijft van de jongeren die doorbreken is het geslaagd.

  4. AFCA my World

    Hier zit ik al een hele tijd op te wachten,zeer groot talent gaat het net als Nouri heel ver schoppen!

Comments are closed.