El Ghazi kiest niet voor Oranje maar voor Marokko

1214ajax-utrecht_elghazi

Anwar El Ghazi zal niet meer te bewonderen zijn in een Oranje shirt. De speler heeft ervoor gekozen om voortaan uit te komen voor Marokko en kan over twee maanden al debuteren, zo meldt de Marokkaanse sportsite Atlas Lions. 

Op 24 september 2014 maakte El Ghazi zijn debuut in Jong Oranje  in de wedstrijd tegen Jong Portugal maar omdat dit geen bindende wedstrijd was kan El Ghazi tot zijn 21ste nog kiezen voor welk land hij voortaan wil uitkomen. Op 28 maart zou El Ghazi zijn debuut kunnen maken voor Marokko in de vriendschappelijk wedstrijd tegen Uruguay.

Bron: Soccernews

Related posts

16 Comments

  1. SPHAFCA

    Afrika Cup is allang begonnen, ookal zoude ze wel meedoen kon hij nooit meer opgeroepen worden..

    1. ForeverAjax

      Dom? Die jongen kiest met zijn gevoel. Hij voelt zich ongetwijfeld erg trots als hij mag uitkomen voor Marokko. Dat is niet dom maar mooi.

  2. slm020

    Een hele slimme jongen die tot nu toe de juiste keuzes maakt . Geen arrogante jongen . Groot gelijk dat hij voor marokko gaat spelen . Hij is er trots mee en komt veel aan spelen 😉

  3. Bastoflex

    Zonde voor de toekomst van het Nederlands elftal. Deze jongen had daarin zeker een meerwaarde kunnen zijn.

    1. Velibor

      Hier snap ik nooit niks van ,bedoel wat is daar nou te winnen,ik vind het jammer van zen talent, moet je kijken waar hij over een paar jaar mee zou kunnen voetballen daar leer je toch van als jonge speler….

      1. ForeverAjax

        Je voetbalt waar je gevoel en je hart ligt. Bij dubbele nationaliteit heb je keus. De keus is simpelweg te respecteren. Als je een Deense/Nederlander hebt dan kan zijn hart meer in Denemarken liggen. De meeste spelers hebben de keus niet, hij wel. Kan me er alles bij voorstellen.

  4. ollie90

    Echt heeeel dom! Zonde dat zo een talentvolle speler straks terecht komt in een team dat totaal niet functioneert. overigens ook nog is geschorst voor de eerst volgende afrika cup verder zie ik Marokko geen wk halen. Bij Nl kon je Ek en wk spelen

  5. pepmania

    Prima toch, als die jongen voor zijn andere vaderland wil spelen. Ik hoop alleen dat het geen gemis wordt als hij niet dezelfde stappen kan maken zoals depay na de trainingen van het nl elftal. Waar het uiteindelijk om draait is dat hij gewoon nog lekker lang een heleboel balletjes voor ajax tussen die palen tikt. en euhh ook nederland speelt niet elk toernooi mee, helaas.

Comments are closed.