Ajax komt volgende week met nieuws over nieuw supportershome

supportershome

Ajax hoopt dat het volgende week met nieuws kan komen over het nieuwe supportershome. Ook zal dan bekend worden gemaakt of de locatie van tijdelijk aard is of dat het de nieuwe plek gaat worden van het supportershome. Het huidige supportershome brandde in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januari helemaal af.

Bron: AT5

Related posts

13 Comments

  1. fafieanie

    ik loop misschien op de feiten vooruit maar zijn het toch ik krijg het mijn bek niet uit 010 die dit op zijn geweten hebben dan het uitvak ombouwen tot een luxe zitkijkruimte voor diegene die jarenlang voor de club mooie items hebben verzameld en nooit meer die gasten in het stadion laten.

    1. ForeverAjax

      Altijd weer zo fijn dit soort commentaar. Geeft hoogte van je iq perfect aan maar zal wel weer onder mening mogen geven vallen. Gadver.

  2. toon61

    Ze leren het daar nooit he ,waarom geen beveiligings systeem aan leggen ,zo zetten ze het elk jaar in de fik ,leren ze het daar dan nooit ,ajax heeft toch geld zat ,of betalen die niks

  3. djdion

    als het onder de Arena gaan vindt ik wel dat ze recht hebben om daar vrij hun gaan te kunnen gaan met graffiti etc. en niet van dit is het home en alleen daarin mogen jullie komen…..

Comments are closed.