Nouri tekent contract tot 2018

nouri

Abdelhak Nouri heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract tot 2018. Tijdens het trainingskamp in Qatar was er al een mondelinge overeenkomst bereikt waarna het vandaag officieel is beklonken. In het bijzijn van Wim Jonk en de Ajax-directeuren Marc Overmars, Edwin van der Sar en Michael Kinsbergen tekende Nouri zijn contract. De speler zelf is verheugd, ‘Ik ben ontzettend blij dat het nu rond is. De laatste wekken kwam er veel op mij af maar kon mij gelukkig blijven focussen. Om het contract te tekenen in het bijzijn van mijn familie maakt het extra bijzonder’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

  1. JCruijff

    En nu meteen door selecteren op het zwakke middenveld. Nouri in de rol van Eriksen met zijn steekpass en overzicht. Nouri op links, met de punt naar achter Serero en op rechts Klaassen of Donny van de Beek. Linksbuiten Kishna en rechts buiten El Ghazi. Schone heeft zijn tijd gehad en is ook door de mand gevallen tegen 010. Andersen hetzelfde verhaal. Geef nu Nouri de kans.

  2. JCruijff

    Wij willen geen gebrei op het middenveld Frank de Boer! Weer echt voetballen op zijn Amsterdams met lef en slim zijn. Het is gvd geen brei clubje voor juffies.

  3. hansjmn

    Misschien een nieuwe trainer, met meer lef een aanvallend ingestelde gast!
    Sry Frank ben dat gebrek echt zat! Buffelen en opportune spelen is wat de 53.000 man willen zien

    1. creutz1977

      dat kan je de trainer niet aanrekenen.. hij haalt al het maximale uit de groep.. hij moet het doen met de spelers die hij heeft en denk dat geen 1 trainer daar meer voetbal uit kan halen.. een beetje meer respect voor de Boer is wel op zijn plaats.. geef de beste man 2 a 3 dragende spelers en moet je zien hoe het ajax spel stappen maakt

      1. hansjmn

        Ben ik niet met je eens! Als bijvoorbeeld Ron Jans’ met minder kwaliteit Ajax diverse keren aftroeft dan short het bij Frank aan tactisch vernuft

        1. creutz1977

          Daar kan je het niet mee eens zijn.. maar 4 x kampioenschap en mogelijk 5 met de spelers die ajax heeft dan kan je echt wel wat als trainer.. vind dat je hem wel erg weinig krediet geeft.. en kan je Zwolle erbij halen.. maar kerel als je kijkt naar de spelers van ajax en Zwolle dan blijven die van ajax nog jochies die zo wispelturig zijn in hun presteren maar dat hoort bij hun leeftijd.. en die van Zwolle zijn gewoon in hun basis verder.. dat ligt nu aan tactisch vermogen van een trainer.. kijk naar grote CL wedstrijden dan kan ajax prachtig voetbal op de mat brengen maar deze jongens kunnen dat niveau nog niet iedere wedstrijd halen.. dat is ook onmogelijk.. kijk wel naar het materiaal kerel

          1. hansjmn

            Dus hij kan ze niet meer motiveren! Alleen als ze grote wedstrijden spelen !
            Overigens ben ik van mening dat het uiteindelijk wel goed komt! Maar dat gebrei hangt wel mijn keel uit! En is Ajax onwaardig !!!

          2. rik2

            Ik deel je angst dat hij ze niet meer kan motiveren. Ik denk zelfs dat het er ook mee te maken heeft dat hij zelf al de beslissing heeft genomen om in de zomer Ajax te verlaten voor een mooie club waar ze wel goede voetballers hebben en anders aankopen. Nouri kan bv best ook weer een goede voetballer zijn maar voordat hij er echt is wordt hij weer verkocht.
            Ik vind overigens ook dat Ajax het aan zijn supporters verplicht is om deze winterperiode gerichte aankopen te doen die het nog mogelijk maken om het PSV op zijn minst nog moeilijk te maken dit jaar, met dit team verliezen we volgende week van Vitesse en de week daarop van az. Dat mag toch niet gebeuren!!!!
            Ajax is Ajax niet meer en dat doet pijn.

          3. creutz1977

            ik snap je wel.. ik denk dat ajax niet zo op hun centen moet zitten.. ik denk dat de boer het maximale uit deze selectie trekt.. het is gewoon te jong.. teveel teren op de talenten gebral..er is niemand in het elftal die met zijn vuist op tafel slaatje die ventjes een draai om hun oren geeft als ze ondermaats presteren… ik hoor alleen maar off-day of het was redelijk terwijl het gewoon niet om aan te gluren is en echt ajax onwaardig..
            ajax heeft leeftijd en ervaring en ballen nodig in combinatie met talent maar dit elftal komt gewoon tekort

    1. rik2

      Maar weer en 18 jarige…. Wij al supporters wachten op gerichte aankopen die Ajax NU versterken en niet over 2 of 3 jaar

    1. Rickie

      Amen geef hem een aanbod voor de komende 10 jaar en we zitten vast in de cl de komende 10 jaar

  4. fjonkman

    En nu lekker doorgroeien en je de kop niet gek laten maken jongen! Dan kun je het hoogste halen!

Comments are closed.