Dijks schenkt kampioensshirt voor nieuwe supportershome

1006mitchell_dijks1

Mitchell Dijks heeft in navolging van veel spelers ook een wedstrijdshirt beschikbaar gesteld voor het nieuwe supportershome, zo laat hij weten op Instagram. Dijks erkent dat hij geen clubicoon is geworden bij Ajax, maar wil desondanks meedelen in de steun aan de club na het afbranden van het supportershome.

“Ik wil dit Ajax kampioensshirt graag doneren aan de fans naar aanleiding van het afgebrande clubhuis. Ik ben geen Klaas-Jan Huntelaar, Luis Suarez of Rafael van der Vaart, maar dit shirt is van mijn eerste kampioenschap met de club”, schrijft Dijks onder een foto van het shirt op zijn Instagram. “De fans van elke club verdienen een plek waar ze terecht kunnen voor en na de wedstrijd. Voor een voetbalfan is een wedstrijd meer dan 90 minuten in een stadion.”

“De gezelligheid voor en na het duel met vrienden en familie zijn voor hen misschien wel belangrijker dan de wedstrijd zelf. Als ik dan een hele kleine bijdrage eraan kan leveren zou dat al top zijn. Samen naar een club met een groepje vrienden (ongeacht de club waarvoor je bent) is toch een van de mooiste dingen aan het voetbal! De fans zijn van onschatbare waarde. Daarom geef ik morgen ook nog een Heerenveen-trainingspak en een Willem II trainingsshirt weg!”

0125shirtdijks

Bron: Instagram

Related posts

12 Comments

      1. dannyafca

        Hahahahahaha deze uitspraak kan ook ingelijst worden en aan de grappenwand van het supportershome komen!

  1. Young carpo 020

    Ik heb altyd op een of andere manier n zwak voor m gehad echt een top gozer met n hart voor de club

Comments are closed.