Frank de Boer neemt een nieuw 06-nummer

1221excelsior-ajax_deboer

Frank de Boer werd gisteren tussen 10:23 en 13:15 zo’n 30 keer anoniem gebeld. Hij kon dus niet zien of deze belletjes uit 010 kwamen maar dit is wel te achterhalen.

Frank vermoedt dat het wel met Ajax-feyenoord te maken heeft. “Dit heb ik namelijk tot nu toe nooit eerder gehad.”  De Boer nam de telefoontjes niet aan omdat hij ten eerste op het trainingsveld stond en ten tweede  omdat hij anonieme telefoontjes nooit aanneemt. ’Veel fans vandaag of klassiekerkoorts bij de tegenstander? Harde werkers’, stond er op zijn twitteraccount te lezen.  Of de brand in het supportershome een verlengstuk van de telefoonterreur is, zal ongetwijfeld onderzocht worden.

Bron: Telegraaf

Related posts

13 Comments

  1. Sjeffrey

    tja, als 010 op t veld niet kan winnen, moet het maar sneu doen op andere manieren zoals dit

  2. Ruubruub

    Je kunt zeggen dat dit zielig is omdat het waarschijnlijk 010-ers zijn maar dit soort dingen vind ik wel humor. Kan er wel om lachen

  3. tijmen020

    Hij heeft zijn profielfoto op What’s app veranderd in de foto van hem met de vier schalen #4opeenrij zodat alle kakkies die hem willen whappen eerst herinnerd worden wie er de laatste 4 jaar kampioen was. Baas!

Comments are closed.