‘Odegaard kiest definitief voor Real Madrid’

0812MartinOdegaard

De soap rondom het Noorse talent Martin Odegaard lijkt eindelijk ten einde. De speler heeft volgens de Noorse kwaliteitskrant Drammens Tidende ervoor gekozen om zijn huidige club Stromsgodset te verlaten en een contract te tekenen bij Real Madrid. 

Odegaard was onlangs al op bezoek in Madrid maar verklapte dat hij zijn beslissing pas aan het einde van de lopende transferperiode bekend zou maken. De speler had nog een uitnodiging van Ajax op zak en zou in januari een bezoek brengen aan Amsterdam maar komt die afspraak uiteindelijk niet na. Volgens Drammens Tidende maakte Ajax sowieso weinig kans en ging het uiteindelijk tussen Bayern München, Arsenal, Liverpool en Real Madrid. Die laatste club heeft nu aan het langste eind getrokken. Bij Real gaat de jongeling miljoenen verdienen en mag hij direct aansluiten bij de hoofdmacht.

Bron: DT

 

Related posts

28 Comments

    1. frank is baas

      let maar op. hij komt biet aan spelen nu toe. en gaat achteraf zegge ja had naar andere club moeten gaan. sukkeltje

  1. afcajax14

    Dom dom dom!!!! Alleen voor die miljoenen…. Ben benieuwd wat er nu van terecht komt als die bijna niet gaat spelen

  2. JBAFCA

    Zo jammer, de hoeveelheid doorbrekende jeugd bij Real Madrid is niet te vergelijken met die bij Ajax, hij heeft het te hoog in zijn bol en kiest, tegen het advies van vele oud profvoetballers, voor het grote geld. Jammer, maar deze jongen kunnen we afschrijven.

  3. AFCA my World

    Zijn we ook eindelijk van dat gezeur af, maar er is een vies spelletje gespeeld,want zijn vader krijgt namelijk een contract als jeugdtrainer,dus dat is dubbel op,en hij Mag meetrainen met de hoofdmacht maar gaat eerst wedstrijden spelen in jong Real en dat is 3e divisie,ach iedereen mag fouten maken,jammer weer een talent verloren gegaan,toch weer de centjes die winnen!!!

    1. fafieanie

      helemaal meeeens !!!!!!!!!!!!
      misschien straks een aanwinst voor de hollandse voetbalschool

  4. Valentino

    Wel zonde om nu je carriere al te beindigen. Gelukkig hebben we met Muric en Cherny 2 toppers in huis die hun carriere belangrijker vinden dan geld.

  5. Ajax nr 1

    Zo dat is ook weer klaar met lulletje rozewater. Nu wil ik een bericht over een goede verdediger die wij gekocht hebben.

  6. da mike

    volgens mij is er een systeemfout. wij krijgen elke 3 dagen hetzelfde bericht. zolang jullie posten met aanhalingstekens is er nog niets nieuws bekend. mss wel 20 topics en er is nog niets officieel bekend. schande

  7. fafieanie

    zo deze soapserie ook weer afgelopen nu wat echt de aandacht moet krijgen wie komen erbij en wie hoepelen op 1 moisander 2 viergever 3 hoe heet die aardige lieve spits die nooit zijn mond opendoet zich laat zien op het veld. nu deze niet de invuling is gebleken.

  8. Bolle Ron

    Laat zich gek maken door familie en zaakwaarnemer en kiest voor het geld. Waarschijnlijk horen we weinig meer van hem.

Comments are closed.