Laudrup over keuze Odegaard: ‘Als het mijn zoon zou zijn, had ik hem naar Nederland gestuurd’

0812MartinOdegaard

Martin Odegaard heeft nog altijd niet bekend gemaakt waar zijn toekomst ligt. Hij doorliep verschillende stages bij o.a. Bayern Munchen en Real Madrid en ook Ajax is in de markt. Diverse personen, waaronder scout John Steen Olsen en oud-Ajacied Andre Bergdolmo, adviseerden de pas 16-jarige Odegaard naar Ajax te gaan. Ook Michael Laudrup heeft zich nu gemengd in de discussie. De oud-Ajacied vindt het veel te vroeg voor de jonge Noor om al naar een grote club als Real Madrid of Bayern München te gaan.

Real Madrid lijkt de beste papieren te hebben. Ödegaard was al twee keer op bezoek in Madrid. Laudrup speelde ook ooit in het Bernabeu, maar raadt het Ödegaard af. ‘Het is eigenlijk een verschrikkelijke situatie. Die jongen is zestien jaar oud, hij heeft alles goed gedaan, maar ik weet niet zeker of hij nu de juiste beslissing maakt. Ik kan me niet voorstellen dat een 16-jarige veel speeltijd krijgt bij clubs als Real of Bayern München. Als het mijn zoon zou zijn, had ik hem naar Nederland gestuurd.’

Related posts

9 Comments

  1. JBAFCA

    Renzo, deze jongen speelt op zijn 16e al in het Noors nationale elftal, elke club ter wereld zou blij zijn met zijn komst, hij is geen jongetje om de hoek..

      1. AFCA my World

        Snap jij het wel helemaal? Ajax wil hem graag halen,maar hij kiest zelf voor een club,dus het heeft nix met snel halen te maken!

  2. Velibor

    Heb een beetje de buik vol van dat ventje en het maakt me eigenlijk niet uit waar hij voor kiest,als ie komt mooi,komt ie niet ook goed nou is ie er ook niet dus missen gaan we hem niet. Succes ermee.

    1. Veltman

      Je hebt buik vol van de geruchten bedoel je..
      Wat heeft ‘dat ventje’ nou verkeerd gedaan? Hij neemt zijn tijd om te beslissen wat hij doet, lijkt me heel verstandig. En het enige dat Ajax kan doen is hopen! We mogen dankbaar zijn dat zoveel oud-spelers hem naar Ajax willen sturen!

      1. jojo123

        Tijdens het hopen mag Ajax ook wel andere speler(s) halen zoals centraal mid en verdediging.. Niet alleen hopen maar ook kopen

Comments are closed.