Daily Star: ‘Ajax wint strijd om Odegaard’

0812MartinOdegaard

Ajax zou de beste papieren hebben om Martin Odegaard dan toch eindelijk te contracteren, zo schrijft de Daily Star vandaag. Het Engelse medium weet te melden dat het Noorse talent een streep zou hebben gezet door de Engelse topclubs Southampton, Manchester United, Manchester City en Liverpool. 

Hiermee lijkt de opgezette jeugdopleiding bij Ajax zijn vruchten af te werpen. Nadat Ajax zaterdag doelman Onana van Barcelona wist te contracteren zou Odegaard de tweede aankoop zijn in de winterperiode. Odegaard die nu nog bij Strømsgodset speelt, zou de keuze hebben gemaakt voor Ajax, zo meldt de Daily Star.

Zie ook eerdere berichten over Martin Odegaard

Bron: Daily Star

Related posts

25 Comments

    1. rickert

      hij had toch ook al een keer getekend bij liverpool en real? geloof er niks van tot ajax bevestigt

  1. ajaxfan2002

    het moet wel snel gebeuren want ze zeggen al de hele tijd dat hij naar ajax kan en moet komen maar leg hem dan eens vast!!!

  2. Indojood

    Eerst maar ff afwachten. Het is een Engelse tabloid die dit bericht brengt dus enige terughoudendheid is wel op zijn plaats.

  3. fjonkman

    Eerst wil ik dit bericht terugzien op Ajax.nl als voldongen feit.. Eerder ga ik er niet vanuit dat hij komt…

  4. JCruijff

    Dat wordt weer een jaar in het tweede spelen om te wennen. Daarna een half jaar in het eerste en weg is hij naar zo’n poen club uit Europa en wij supporters zijn weer ‘genaaid’. Maar wat geeft t want wzawzdb.

  5. Gert Ajax

    Hoeveel berichten zijn er nu niet al over hem geschreven hier zijn allemaal geruchten er is nog steeds niks officieel bekend.

  6. ricardoafca410apd

    eerst zien dan geloven tot die tijd is sinkgraven het juiste nu en die zimling lekker laten op rotte daar zitten we niet op te wachten had dan geprobeerd sneijder terug kopen die kan nog op zijn miste 4jaar van goeie waarde zijn en onze Jonny terug halen voor denswil fijne avond en slaaplekker

  7. johnie stalker

    Eerst geloven. De Daily Star is te vergelijken met de Privé-pagina van de Telegraaf, net zo geloofwaardig.

Comments are closed.