Soap rondom Odegaard duurt voort, ook Southampton mengt zich in strijd

0812MartinOdegaard

Het begint zo langzamerhand een echte soap te worden wat betreft de ontwikkelingen rondom de transfer van het Noorse talent Martin Odegaard. Nadat diverse clubs, waaronder Ajax, Real Madrid, Bayern Munchen en Liverpool interesse hebben getoond in de speler heeft nu ook Southampton zich gemeld.

In januari staat een bezoek aan Ajax gepland en Odegaard heeft steeds laten weten dat een contract bij Ajax zeker tot de mogelijkheden behoort. Toch weet de Daily Star vandaag te melden dat Southampton weleens betere papieren kan hebben dan Ajax. De club van trainer Koeman beschikt ook over een prima jeugdopleiding en speelt in de competitie die Odegaard het meest aanspreekt, de Premier League. In januari zal duidelijk worden waar Odegaard zijn loopbaan zal voortzetten en aangezien de speler graag eerst een tussenstap wil maken in zijn carriere lijken Ajax en Southampton op dit moment de meest geschikte clubs.

Bron: Daily Star

Zie ook eerdere berichten over Martin Odegaard

Related posts

18 Comments

  1. AFCA my World

    Tot nu toe had Ajax de beste papieren,nu gaat het penibel worden,waardeloze Engelsen,halen met hun vele geld ontzettend vele goede spelers binnen, bye bye Odegaard!

  2. coenie

    Er is al zóó veel aandacht voor deze jongen, hij kan straks alleen maar tegenvallen 🙁

  3. pietprecies

    Gehyped ventje nu al, kan alleen maar een 2e Justin bieber worden haast, nee, dan 10x liever sinkgraven!

  4. JackattackAfca

    Volgens mij loopt er zoveel talent rond bij Ajax dat deze knakker er gewoon bij verbleekt. Ventje gaat er alleen maar slechter door voetballen met al die media aandacht. Trouwens iedereen de beste wensen en op naar nr 5

  5. johnie stalker

    Net zoals bij een echte soap begint het ‘nieuws’ over deze gozer me behoorlijk te irriteren!

  6. hubert

    gewoon rustig blijven heren Ajax maakt zeker een goede kans maar hij bepaalt helaas vorm welke club hij kiest mocht da
    te niet altijd
    ja zijn dan is er echt geen man overboord Ajax heeft heel veel talentvolle spelers en er zullen er altijd genoeg zijn die voor Ajax kiezen.

    1. AFCA my World

      Reken maar dat die kutkoeman hem een plek in het eerste beloofd,bovendien wil dat ventje graag in Engeland voetballen,dus waarschijnlijk kiest hij voor Southampton,maar het geeft idd niet er zijn en komen genoeg jonge goede spelers naar ons Ajax!

  7. ricardoafca410apd

    gvd kut koeman waarom wil jij hem zeker omdat de bank gespekt moet worden ajax haal die jongen word der helemaal naar van ga gewoon eens keer lekker veel supergeld uit geven voor talente zoals hij en rest van europa en de wereld wij zijn gvd ajax wij zijn de beste zingen we togh altijd nou nu is de kans marc laat maar is zien want je kunt

Comments are closed.