Huntelaar: ‘Alleen met Ajax en De Graafschap heb ik wat in Nederland’

huntelaar_afca

Klaas Jan Huntelaar vertrok in 2008 bij Ajax en belandde via Real Madrid en AC Milan bij zijn huidige club Schalke’04 waar hij onlangs zijn contract verlengde tot 2017. Een terugkeer op de Nederlandse velden laat dus nog op zich wachten maar wel laat ‘The Hunter’ weten dat hij in Nederland maar met twee clubs wat heeft, en dat zijn Ajax en De Graafschap.

‘In 2017 loopt mijn contract af bij Schalke en ben ik 33 jaar. Ik heb geen idee hoe mijn toekomst er dan uit zal zien en hoe fit ik dan nog ben. In Italie zijn er spelers die met 39 jaar nog moeiteloos meespelen dus wie weet. Een terugkeer naar Nederland behoort zeker tot de mogelijkheden maar dat is voor later. Ik heb ook maar met twee clubs wat in Nederland en dat is Ajax en natuurlijk De Graafschap waar ik in 2002 doorbrak in het betaald voetbal. We zullen zien wat de toekomst brengt’.

Bron: VI

Related posts

12 Comments

  1. ajaxfan2002

    hij mag van mij ook terugkomen. maar heel veel ex-ajacieden zeggen dat en komen toch niet terug dus de kans is klein

    1. kLASSE20

      hij zegt dat toch niet hij zegt alleen met welke twee clubs hij wat heeft niet waar hij is doorgebroken

  2. ricardoafca410apd

    hij en nog paar oud spelers hadden agovv kunnen reden hij is niet inesta maar een paar ton had hij wel kunnen geven hij heeft gvd de klaas jan huntelaar tribune in apeldoorn waarom zo zielig agovv niet meer noemen dan heeft geen respect voor Apeldoorn en club

  3. Georgio

    Hij ging naar agovv omdat hij wilde spelen bij de graafschap zagen ze het niet zo.kreeg af en toe een invalbeurtje. En agovv is gedeeltelijk kapot gemaakt door de gemeente Apeldoorn. Waardoor sponsors gaan afhaken.

    1. Velibor

      Hij is bij de graafschap in de jeugd weggeplukt door die lampenkappen en toen via graafschap ,agovv en Heerenveen bij Ajax terechtgekomen en volgens mij woont ie in Angerlo een dorp tussen Doesburg en doetinchem .

Comments are closed.