VI: ‘De Boer hoort zich natuurlijk niet zo druk te maken tegen Excelsior’

1221excelsior-ajax_deboer

Frank de Boer zag Ajax zondagmiddag met pijn en moeite de drie punten behalen tegen Excelsior en dan heeft de trainer tijdens de wedstrijd weleens momenten dat hij compleet uit zijn slof schiet. Volgens Johan Derksen kan dat niet als trainer van Ajax.

‘Frank maakte zich opvallend druk om een overtreding en dat kan natuurlijk niet. Als trainer van Ajax hoor je jezelf niet zo op te winden tegen een tegenstander als Excelsior. Ik denk dat Frank de grip een beetje kwijt is op het elftal want eigenlijk is hij vier jaar lang niet gewend om te verliezen. Dat is overigens niet zijn schuld want de spelers die hij tot zijn beschikking heeft staan op de juiste plek en zijn fit en er zijn simpelweg geen betere spelers beschikbaar, dus dat is even wennen voor De Boer’.

Bron: VI

Related posts

24 Comments

  1. hansjmn

    Pfff geen woorden aan vuil maken, die overjarige chagrijnige nozem weet gewoon niets zonnigs te zeggen

    1. Jalalalala Ajax Amsterdam

      We moeten ook een spits hebben die elke wedstrijd een goal maakt misschien Wilfried Bony

      1. y0ur1b@m

        Anders even falcao ruilen voor siggi joh en als verdediger lijkt mij moisander voor varane wel een goede deal

  2. Remco-Ajax-Nijmegen

    Ik kan het me eigenlijk wel vinden in de mening van VI. Natuurlijk hoeft een trainer van Ajax zich normaal gesproken geem druk te maken over Excelsior. Wat de Ajacieden de afgelopen weken hebben laten zien is nou eenmaal niet om van te genieten, met als dieptepunt donderdag tegen Vitesse. Met die opstapeling van negatieve punten is het nou eenmaal logisch dat FdB zoch ergens op moest afreageren als het zelfs niet lekker loopt tegen Excelsior.

  3. AFCAjwz

    Ik vind het een slap lul verhaal, sorry ik ben inderdaad 100% Ajacied maar dat heeft er niks mee te maken. Ik vind dit gewoon iets om maar weer ff te kunnen zeiken op Ajax als het even wat minder gaat. Puur omdat er normaal niks te zeiken valt en nu ook maar meteen alles bekritiseerd moet worden nu het kan….

  4. AFC98

    Ik snap wel waarom frank boos werd, het was ook geen overtreding en daarvoor floot hij ook een keer terwijl het geen overtreding was… En als je 15 punten los staat zal dat niet gebeuren, maar nu we in het spoor van psv MOETEN blijven, zit er natuurlijk meer lading aan zo’n duel

  5. DennisAFCA

    Wat een gezeur frank had reden genoeg om zo te reageren. En dat progamma VI MOET van de buis voegt geen waarden toe. Gelul op niks af

  6. DOL

    ik vind Derksen een prachtige kerel en om zo’n opmerking ben ik niet gelijk minder fan van hem

  7. PvL020

    Ach er is altijd iets te klagen op ons . Eens we moeten ze oprollen maar tegen een muur is het moeilijk en ook de vorm die we hebben maakt het niet makkelijker. Ajax ligt nu eenmaal altijd onder een vergroot glas , maar Derksen zeikt niet alleen over Ajax vind ik, hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt 😉

  8. thijsAJAX1

    ik vind dat hij wel gelijk heeft, want als ajax zijnde moet je boven excelsior staan en vooral als personality de boer. maar ik snap ook wel dat hij zo tekeer ging want excelsior was gewoon beter.

  9. Velibor

    Dan kijk je toch lekker naar onze Jack en die schele van Vermeulen die zeggen vast wat zinnigs

  10. ElSalvador

    Als Ajax straks als eerste eindigt staat die zeiksnor op tafel te dansen, hij lult maar wat met iedereen mee, om stemming te maken en zo dit goedkope programma in de belangstelling te krijgen. VI abonnee’s lopen terug, VI kijkcijfers dalen, wie neemt ze nou serieus?

  11. jacq64

    Derksen heeft helemaal gelijk! Hij zeg niet dat Frank zich niet druk mag maken, hij zegt het niet nodig zou moeten zijn. That’s all.

Comments are closed.