Sinkgraven droomt van Spaanse competitie

Daley Sinkgraven wordt door Ajax scherp in de gaten gehouden maar het talent heeft een ander doel. De middenvelder van Heerenveen staat al een tijdje in de belangstelling van Manchester United en Ajax. Toch lijkt deze belangstelling niet wederzijds want in de Telegraaf zegt hij de hoop te hebben om in de Primera Division uit te kunnen komen.

“Het zou heel mooi zijn als ik ooit bij één van de grote clubs in Spanje mag spelen. Ik kijk vaak naar Andres Iniesta en andere grote sterren die op mijn plek staan, hoe zij spelen. Ik hoop ooit ook zo groot te worden”: Aldus de negentienjarige Sinkgraven

Bron: Soccernews

 

Related posts

18 Comments

    1. ollie90

      Wtf denk die joch, niks gepresteerd en hij praat al over Spanje. Hij zou blij moeten wezen dat ajax al naar hem kijkt.

  1. Vakje129

    Dan zou je toch eerst minimaal 3 jaar voor Ajax moeten spelen voor dat je daaraan kan beginnen

  2. PvL020

    Toch lijkt de belangstelling niet wederzijds?? Er staat in dat hij OOIT in Spanje wil spelen niet dat dit het enige is dat hij wil. Verder vind ik deze info nutteloos zolang hij niet het Ajax shirt draagt.

  3. f-side64

    moet hij vooral doen dan is zijn carriere al voorbij voor het echt begonnen is en speelt hij ergens op het 2de of 3de spaanse niveau.

  4. JCruijff

    Deze jongen heeft geen Ajax opleiding. Ik voorzie dan ook dat, indien hij ooit de stap maakt naar Spanje, dat hij het heel moeilijk gaat krijgen daar. Al was het alleen maar dat hij nooit de basis regels van het voetbal heeft geleerd in de opleiding van met alle respect Heerenveen. Het grote manco van het NL voetbal is en blijft de opleiding.

  5. Ajaciednmr1

    Hij zegt ooit wil ik naar spanje, maar daar droomt toch bijna iedere speler van?
    Ook heeft hij al meerdere keren aangegeven naar ajax te willem en ik weet bijna zeker dat het gewoon een slimme jongen is die eerst paar jaartjes bij ajax gaat ballen dan naar t buitenland en dan heel misschien naar een spaanse grootmacht

  6. En Un Momento Dado

    Geen idee waar die knul heen gaat, maar voor Jong Ajax voelt hij zich (terecht) te goed. Dus Ajax gaat het echt niet worden hoor. En wat moet je dan ook met hem als hij denkt dat hij er nu al is? Lekker laten gaan!

Comments are closed.