Jong Ajax speelt gelijk bij Helmond Sport: 2-2

Jong Ajax moest vrijdagavond op bezoek bij Helmond Sport en zal daar toch een klein beetje een naar gevoel aan over hebben gehouden. De Ajacieden waren heer en meester tegen de club uit Helmond maar moesten uiteindelijk toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

In de eerste helft waren de spelers van Jong Ajax oppermachtig maar wisten dat in de 24ste minuut ook uit te drukken in een doelpunt. Sheraldo Becker scoorde op aangeven van Lerin Duarte de 0-1. Na de thee scoorde Helmond Sport de 1-1 uit een penalty maar het was Richairo Zivkovic die kort daarop de 1-2 binnen tikte met een fraai hakballetje. Dat vlak voor tijd toch de gelijkmaker viel was zuur, want over de gehele wedstrijd gezien was het Jong Ajax wat het meeste recht had op drie punten in Helmond.

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Ligeon, Van der Hoorn, Tete,Owusu, Bazoer,Bakker (83. El Hasnaoui), Duarte, Acolatse, Zivkovic, Becker.