There are no ads, please add some


Jong Ajax speelt gelijk bij Helmond Sport: 2-2

Jong Ajax moest vrijdagavond op bezoek bij Helmond Sport en zal daar toch een klein beetje een naar gevoel aan over hebben gehouden. De Ajacieden waren heer en meester tegen de club uit Helmond maar moesten uiteindelijk toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

In de eerste helft waren de spelers van Jong Ajax oppermachtig maar wisten dat in de 24ste minuut ook uit te drukken in een doelpunt. Sheraldo Becker scoorde op aangeven van Lerin Duarte de 0-1. Na de thee scoorde Helmond Sport de 1-1 uit een penalty maar het was Richairo Zivkovic die kort daarop de 1-2 binnen tikte met een fraai hakballetje. Dat vlak voor tijd toch de gelijkmaker viel was zuur, want over de gehele wedstrijd gezien was het Jong Ajax wat het meeste recht had op drie punten in Helmond.

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Ligeon, Van der Hoorn, Tete,Owusu, Bazoer,Bakker (83. El Hasnaoui), Duarte, Acolatse, Zivkovic, Becker.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

12 reacties

  1. scen129

   Ik ben bij die wedstrijd geweest maar over het algemeen was ajax niet de betere ploeg in de eerste helft wel maar in de tweede helft was helmond sport de betere partij dus ik vind een gelijkspel meer dan verdiend want als je het slot van de wedstrijd had gezien had ajax ook nog kunnen verliezen

    1. DennisTheMenace

     Haha, ik ook niet, das echt brandhout. Triest genoeg dat we geen Ajax waardige vervangers hebben op dit moment. (Zivko is er nog niet en Milik heeft een leuke week achter de rug).

  1. AFCA my World

   Zo snel mogelijk opruimen die gast,krijgen de andere spitsen de kans om het beter de te doen!

Reageren is niet mogelijk.